Features

Vind vrienden

Vind vrienden en maak contact!

Als je autisme hebt, kan het soms lastig zijn om contact te leggen met anderen. Met de AutThere app vind je jongeren met dezelfde autismevorm en interesses als jij. Wanneer je mensen tegenkomt die je leuk vindt, kun je ze toevoegen als vriend, uitnodigen voor een Reach Aut of vragen of ze contact met je willen opnemen via email of telefoon.

Reach aut

Nodig je vrienden uit voor een Reach Aut!

Als je iemand beter wilt leren kennen, kun je een Reach Aut sturen. Met vijf vragen die je zelf kunt kiezen, kun je er achter komen of iemand op dezelfde manier als jij omgaat met zijn of haar autisme en interesses.

Praat mee in het forum

Praat mee over je interesses of je autisme!

Wil je iets kwijt over je autisme? Heb je zin om met anderen te praten over je interesses en hobby’s? Of ben je benieuwd wat anderen eigenlijk vinden van hun autisme? Plaats dan een bericht in het forum! Een plek waar leuke discussies ontstaan.

Lees voor het gebruik van het forum de Gedragsregels AutThere app goed door!

Interessante events

Blijf op de hoogte van evenementen!

Via de app blijf je op de hoogte van alle evenementen en initiatieven die voor jongeren met autisme interessant kunnen zijn. Denk aan inspiratiemiddagen, lezingen en leuke doe-dagen.

Deel je interesses

Leer mensen met dezelfde interesses kennen!

Bij je profiel kan je je interesses aangeven. Op basis hiervan kan je mensen vinden met dezelfde interesses.
Dan heb je meteen een raakvlak op basis waarvan er eventueel verder contact kan ontstaan.

Tips en adviezen

Leer omgaan met mensen in je omgeving dankzij goede tips!

Door je autisme reageer je soms anders dan anderen. Dat kan voor jezelf en voor mensen in je omgeving wel eens lastig zijn. Met handige tips helpen we je om dit te herkennen zodat contact met anderen gemakkelijker gaat.

Meer weten? Bekijk dan onze tips!

Download de gratis Aut There app

AutThere is dé sociale app voor jongeren met autisme! De app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Download voor iOS Download voor Android

Aut there is een initiatief van: